Jump to content

Claudiu xD

Administrators
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Claudiu xD last won the day on February 20

Claudiu xD had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

2 Followers

About Claudiu xD

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 02/12/1994

Contact Methods

Recent Profile Visitors

129 profile views
 1. Claudiu xD

  [HELP] Plată BOOST

  Salutare . Multumesc lui @Daemon si @SicraN Pentru donatia facuta ! Colaboratorul meu @Achilles nu a inteles prea bine din mesajul meu ... Va mai zic inca odata : 5e VIP o luna / 10e VIP Permanent ca sa ne intelegem ... Nu am preferinte sa-mi trimiteti numai decat 5 sau 10e , orice ajutor e binevenit !
 2. Claudiu xD

  Steam = Admin

  #Acceptat . Pm cu nick si pass .
 3. Claudiu xD

  (Cerere Admin) Eq-SeDaN*

  #Acceptat ! PM cu nick si pass ! Te astept si pe ts.darkarena.ro ! #TC
 4. Claudiu xD

  Cerere admin Nicu^^

  #Acceptat ! PM cu nick si pass !
 5. Claudiu xD

  [Cerere Admin[ Mario

  #Acceptat . PM cu nume si parola !! # Te asteptam si pe serverul nostru de ts3 - ts.darkarena.ro
 6. Claudiu xD

  Steam = Admin

  Acceptat ! PM cu nick si pass !! Te astept si pe sv de teamspeak - ts.darkarena.ro Acceptat ! PM cu nick si pass !! Te astept si pe sv de teamspeak - ts.darkarena.ro
 7. Claudiu xD

  [CS] Important !

  Salutare tuturor ! In urma neintelegerii cu un asa zis binevoias s-a ajuns la distrugerea serverului prin folosirea numelor voastre de admin si alte chestii dar nu e problema ca totul a fost remediat imediat ... Toti cei care doriti sa ramaneti in staff-ul CS.DARKARENA.RO sunt rugati sa lase un PM pe forum cu nume si o parola noua !
 8. Claudiu xD

  [CERERE ADMIN] PN_AlbaStrel*

  #Acceptat . PM cu nick si pass .. #TC
 9. Claudiu xD

  Cerere KilleR1NNNsky.

  Acceptat . #TC
 10. Claudiu xD

  Reclamatie  keNT VaNaToRu De ScLaVi

  Lasa ip-ul pentru unban ... Pe viitor ai grija la limbaj . 🙂 Iar tu kent pentru limbaj nu se da ban , mai ales permanent !
 11. Claudiu xD

  Reclamatie El Divino

  Lasa-mi un ip pentru unban si data viitoare te rog sa fii atenta la limbaj ca fiecare stie ce are de facut . El Divino pentru limbaj nu se da ban 😉 .
 12. Claudiu xD

  [Model] Propuneri

  Vrem sa aflam parerea adminilor/jucatorilor in ceea ce priveste serverul, asa ca va lasam sa propuneti ce considerati voi ca aduce un + serverului! Atentie! Nu toate propunerile vor fi acceptate! Model: Propunere: Link imaginii:
 13. Fiecare admin isi deschide topic separat cu numele Schimbare nume, in care sa posteze: Aveti dreptul la o singura cerere in decurs de 30 de zile . Pentru fiecare schimbare se deschide topic nou!
 14. Claudiu xD

  [Model] Absente / Retrageri

  Doresti sa lipsesti o perioada sau sa te retragi definitiv ? Deschide un topic [absenta / retragere ] nume admin . Iar topicul sa contina urmatoarele: ATENTIE : Daca durata e mai mica de 2 zile nu postati. Fiecare admin isi deschide topic separat!
 15. Claudiu xD

  [Model] Postare ban

  Fiecare admin va posta isi va creea un post propriu "[CS] BanList Nume" dupa care veti urma urmatorul model : In cazul in care postati banul imediat dupa ce ati banat un player, puteti da copy/paste din consola "info ban" ATENTIE ! Veti posta banurile date PERMANENT, (reclama,wall,aim) si nu cele pe temporizare scurta : 100min

Linkuri utile

Parteneri oficiali

DARKARENA Social

Paginile oficiale de socializare

Despre noi

Comunitatea DarkArena reprezintă, după cum spune și motto-ul, partea “întunecată” a gaming-ului unde jocul prinde viață prin skill, lucru de echipă, dedicație și efort, playerul transformându-se în propriul erou!

Statistici T5

×
×
 • Create New...