Jump to content
Sign in to follow this  
phant0m

"keNT VaNaToRu De ScLaVi"

Recommended Posts

phant0m    0

# Admin : keNT VaNaToRu De ScLaVi
# Varsta : 25
# Motivul : aim 
# Dovada :  http://www.girlshare.ro/3490267881.1

http://www.girlshare.ro/3490267882.2

http://www.girlshare.ro/3490267883.3

 

Cei cu experienta o sa va dati seama din primele minute ca omu o arde cu aim la buton dar am facut demo-uri mai lungi sa fie mai pe intelesul tuturor.

 

Mai pe scurt domnul Kent tu dai 1tap cu famasu pe burst la orice faza da nici cand tragi cu m4a1 nu mi-e rusine si se vede si pe usp

Stii ca te am intrebat daca ai jucat ceva profesional ca dai numai 1tap da cand am inceput sa ma uit pe tine te bate harta da tu dai numai cap

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
keNT    38

ai facut demo-uri mai lungi sa fie pe intelesul tuturori :))) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
phant0m    0

da, sa invete de la tine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Achilles    28

O sa ma uit mâine când ajung acasă sa vedem ce și cum, pana atunci va rog sa nu mai faceți post-hunt și așteptați verificarea demo-urilor și verdictul final, mulțumesc! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
SicraN    28

          As fi vrut sa fac analiza completa, ditai romanul de 100 de randuri cum obisnuiam sa fac pe timpuri, dar cred ca e suficient si atat.

          Faze ca cea ce urmeaza din primul demo de la 08:30 au fost prezente aproape pe toate cele 3 demo-uri, exceptie facand erorile dintre fazele de genul cand a avut ratari totale, spray-uri complet esuate.

Pastreaza si merge pe aceleasi 2-3 pozitii tot timpul si prefera sa stea la distanta mare tot timpul, pentru ca am vazut ca la apropiere aim-ul este total 0, cu exceptia fazei de la 08:30 din primul demo bineinteles in care reflexele lui au fost extraordinare chiar.

          M-am uitat si in slow motion la cateva faze si are mici jumpuri pe care le face tinta cand este in apropierea unui inamic aproape la fiecare kill facut de la distanta, chiar si cateva facute la apropiere. Adica chiar daca te-ai antrena pentru asta, sa faci acel mic "snap din tinta" lateral la fiecare kill, nu cred ca ai putea sa dai cap chiar de fiecare data, chestie care la tine s-a intamplat.

          Cea mai mare dovada care m-a adus totusi sa cred ca are aim assist este faptul ca, in general, aim-ul functioneaza doar cand apesi pe click sau butonul setat de tine, ceea ce-l face sa-si controleze singur miscarile pentru a omori inamicii. Am observat de cateva ori ca el murind in timp ce tragea, evident a tinut o secunda  sau mai putin click-ul apasat chiar si dupa ce a murit, chestie comuna la noi toti. Problema este ca la el dupa ce moare, tinand click-ul apasat, "camera lui" face in continuare miscari sus si jos, in mod repetat si exact aceeasi miscare pe care o vedem aproape la fiecare kill cu burst, ceea ce nu este deloc in regula pentru ca ma indoiesc ca cineva mai are instinctul de a controla burst-ul/spray-ul "din greseala" chiar si dupa ce a murit, chiar si pentru o jumatate de secunda. La fiecare codat cu aimbot pe care l-am intalnit vreodata am observat chestia asta cand murea.

 

          Nu este stilul meu sa acuz pe cineva sau sa dau ban pana nu sunt 100% sigur. Pentru a fi 100% sigur vreau sa-mi postezi toate cfg-uri pe care le ai acum in cstrike (absolut toate, chiar si cele ce n-au treaba cu setarile personale) si vreau sa stiu ce DPI ai la mouse (daca stii ce e ala; daca nu stii, iti explic) sau macar sa-mi spui ce mouse ai.

 

          Astept doar sa faci ceea ce am solicitat, ca sa stabilim daca e adevarat ca ai sau nu hack. Daca incepi cu arogante,  "ca tu esti mare jucator si te-ai gasit tu sa comentezi", ne suparam. In plus, stim amandoi ca eu am habar de joc si ca stiu probabil mai multe ca tine, ca sa nu fiu mai explicit, sa te fac pe tine sa crezi ca sunt arogant.

 

          Asteptam in continuare si alte pareri.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Linkuri utile

Parteneri oficiali

DARKARENA Social

Paginile oficiale de socializare

Despre noi

Comunitatea DarkArena reprezintă, după cum spune și motto-ul, partea “întunecată” a gaming-ului unde jocul prinde viață prin skill, lucru de echipă, dedicație și efort, playerul transformându-se în propriul erou!

Statistici T5

×
×
  • Create New...